Om oss

Skandinavias største Quiltemagasin!

Quiltemagasinet har engasjerte lesere fra hele Norden og er Skandinavias største magasin for quilting og lappeteknikk. 

Det var Bente Vold Knudsen som så behovet for et eget magasin på norsk og det første magasinet kom ut i allerede i januar 1999. Helt siden den gang har magasinet blitt gitt ut seks ganger i årlig og har opparbeidet seg en trofast leserskare av quilteintereserte. Trykkes og distribueres i dag på både Norsk og Svensk og jobber med muligheter for å gi ut på Dansk i nær fremtid.

I dag er det Wenche Wolff Hatling som er kyndig redaktør for et magasin som ønsker å inspirere både nybegynnerne og de som har årevis med erfaring. I bladet finner du masser av mønster, fremgangteknikker og inspirasjon! Vi synes også det er spennende å bli bedre kjent med mennesker som lager fantastisk håndarbeid, så du vil også finne spennende reportasjer og intervjuer både i bladet og her på våre hjemmesider.

Lyst til å skrive for oss?

Vi har mange dyktige frilansere som er med på å utforme magasinet, men er stadig på jakt etter nye stemmer. Har du ambisjoner om å skrive jevnlig for Quiltemagsinet eller kanskje har en god sak eller et mønster som du ønsker å få på trykk? Redaktøren ønsker alltid å komme i kontakt med deg som har gode ideer!

redaksjon@quilteforlaget.no

Redaktør Marie Eivik.