Å leve med tepper

0
2463
Sett

I mer enn et kvart århundre har Lappe Makeriets eiere sydd lappetepper. Se Anne-Kjersti og Trines beste tepper oppigjennom. Les historien bak hvert teppe, og se både selvsikre og famlende quilter.  Hva må prøves? Hva blir aldri ferdig? Hvordan lever vi – og våre nærmeste – med sømmen vår? Slekt og venner spør ”Hva skal du med alle teppene”. Vi svarer på utstillingen!

Utstillingen kan besøkes i butikkens åpningstid:

Mandag-fredag kl 10-17

Lørdag 10-16

Søndag 12-16

(På tirsdager og torsdager har vi sykafé fra kl 11-14, da sitter samlet i rommet hvor utstillingen presenteres, så da kan det være litt vanskelig å få sett det hele.)

Butikken ligger på idylliske Bærums Verk, et sted å besøke for hele familien. Her er plener, skulpturer, lekeplass, spisesteder og små håndverksbutikker. I tillegg har vi Vinmonopol, kjedeforretninger og Verket Interiør.

Hvordan reise til Bærums Verk? 20 minutter med bil fra Oslo via Sandvika eller Røa. T-banen til endeholdeplassen Kolsås og buss 210 mot Bykrysset/Lommedalen. Gå av i Verksgata. Alternativet er buss 150 fra Oslo mot Bærums Verk. Gå av på Triangelen.

Velkommen!

Lappe Makeriet, Verksgata 1, 1353 Bærums Verk

67138807 www.lappemakeriet.no

Forrige artikkelUser feedback
Neste artikkelTula Pink
DEL