SMARTA TIPS till linjalförvaring

0
429
Sett

1.Använd en servetthållare. Dekorativa servetthållare finns i många varianter – och här används den till att samla de små linjalerna som används mest.

2. Använd en snygg servetthållare.

2. Om du har plats på väggen, kan du sätta upp en snygg gardinstång. Använd enkla S-krokar och häng upp dom stora linjalerna. De flesta linjaler har hål. Detta sätt att hänga dem på ger dig en bra översikt och hindrar att linjalerna ligger och skrapar mot varandra.

3. Linjalhållare i trä eller plast

3. Det finns flera producenter av linjalhållare i trä eller plastmaterial. Denna har 4 mm breda spår utfrästa, så linjalen står upp i spåren. Träbiten är ca 2 cm tjock och har möbeltassar under så den står stadigt.

4. Upphängningsficka till de små linjalerna/mallarna. Sy den själv, se sidan 51 för mönster

 

4.Sy din egen upphängningsficka för alla de små linjalerna och handsömnadsmallarna. Den här fickan har vinylframsida och en ögla för upphängning. Det är enkelt att se vilka mallar som finns i fickan. Mönster och tillvägagångssätt för att sy fickan hittar du på sida 51!