BOKOMTALE: Walk

0
2492
Sett

MASTER MACHINE QUILTING WITH YOUR WALKING FOOT

Jacquie Gering
ISBN 978-1-940655-21-5, Lucky Spool Media, LLC
160 sider, eng.tekst, mykt omslag

Det er mange av oss som er glad i å quilte med overtransportørfoten, og forfatteren tar oss med i et dypdykk i hvordan man selv kan utføre moderne quilting med egen symaskin. Hun gir oss en god gjennomgan i det tekniske og utstyr, forberedelser av quilten og planlegging av mønstre.

En stor del av boken er viet de forskjellige mønstrene man kan sy; rett linjer, buelinjer, kryssede linjer og tilbakesøm. Gode illustrasjoner viser rekkefølgen og i hvilken retning sømmen skal gå. Her er det ingen mønstre på quilts – hele boken omhandler quiltingen, men flotte foto og detaljer inspirerer og gjør boken til et utmerket oppslagsverk for quilting.

Forrige artikkelQuiltCon 2017
Neste artikkelLotta-veske
DEL