BOKOMTALE: Kult å sy

0
1924
Sett

INTERIØR – VESKER – KLÆR

Grete Gulliksen Moe
ISBN 978-82-02-53345-8, Cappelen Damm
136 sider, mønsterark i lomme, hardt omslag

Grete har skrevet en oppfølger til «Kult å sy» som kom i 2016. I denne boken er fokus på enkel lappesøm for interiør, forskjellige vesker med praktiske detaljer, og en seksjon med enkle klesmodeller. Lekker design og utførelse, og hvert foto er velkomponert, så det er en glede å se dem! Alle mønstre er forklart konsist og enkelt, steg for steg. Hvert tema er blir inspirerende introdusert av Grete med små anekdoter og tips. Modellene har ikke høy vanskelighetsgrad, så boken passer godt som er introduksjon til begynneren.

Mønstrene spenner fra de helt enkle og små sømprosjekter, til store quiltede tepper og kjolesøm i myk ull. Den erfarne quilteren vil nok hente inspirasjon fra sammensetning av farger og nye materialer. Skjønnhet ligger i det enkle, og boken lykkes godt i å forene moderne interiør og koselig håndarbeid.

Forrige artikkelVil du ha pose?
Neste artikkelQuiltCon 2017
DEL