Kunst og håndverkstur til Alsace

0
1656
Sett

Bli med på flott KUNST OG HÅNDVERKSTUR TIL ALSACE!
Temareiser Fredrikstad arrangerer en spennende kunsthåndverkstur til Alsace med forfatter og designer Grete Gulliksen Moe som reiseleder.

Hvert år kommer tusenvis av interesserte og vitebegjærlige quiltere til Val d‘Àrgent og Sainte-Marie-aux-Mines for å lære mer om patchwork og quilting. De ser utstillinger, går på kurs, handler stoffer og utstyr til lappeteknikk, hører foredrag og knytter vennskap på tvers av land og kulturer.

Og Alsace har også mye mer å by på! Vårt bosted er i Kayserberg – en av de vakre landsbyene i hjertet av Alsace. Vi ser vinranker så langt øyet rekker og det blir smaksprøver av de gode vinene som kommer fra området. Vi skal besøke et veveri og et tekstilfirma som lager vakre bomullsstoffer, Beauville – og være med på en flott utstilling på Le Musée de Ilmpression sur Etoffes i Mulhouse. Det blir besøk på et antikkmarked, vi skal se et gammelt slott, Haut Koeningsbourg fra det 12. århundre og det blir guidet rusletur både i vår egen by Kayserberg, Ribeauville, Riquewihr og Colmar.

Ring til Temareiser Fredrikstad 69 31 26 21 og be om program eller gå inn på www.temareiserfredrikstad.no så finner du denne og mange andre flotte husflid / kunsthåndverksturer!

Turen går fra 15. – 20. september 2017